Speakers

Cosmin Andron
Krzysztof Wielicki
Invitat de onoare
Krzysztof Jerzy Wielicki e văzut ca unul din cei mai buni alpiniști polonezi din istorie. Este al cincelea om care a cățărat toate cele 14 vârfuri de peste 8000 m și primul în lume care a cățărat Everestul, Kangchenjunga și Lhotse pe timp de iarnă.
Aldo Audisio
Aldo Audisio was the director of the Museo Nazionale della Montagna in Turin from 1978 to 2018; he was among those who conceived and was then coordinator of the IAMF International Alliance for Mountain Film from 2000 and 2018 and of the IMMA International Mountain Museums Alliance from 2015 to 2018.
CLAUDIU MIU
Echipa Climb Again
RAZVAN NEDU
Echipa Climb Again
Oana Ghiocel
Oana Ghiocel este producător, consultant, editor și realizator independent, specializat în lungmetraje și scurtmetraje documentare. Este preocupata de filmele de știință, aventură și natură, precum și de poveștile oamenilor , în special, din comunități izolate și alte subiecte neexplorate.
ALEX BENCHEA
Echipa Climb Again
COSMIN CANDOI
Echipa Climb Again
Bjorn Reinhardt
Bjorn Reinhardt este un cunoscut regizor german de documentare. A lucrat timp de doi ani la televiziune în fosta RDG ca asistent de producție.
Șerban Georgescu
Regizor
MARCEL SOFARIU
Director executiv Asociatia Carpatina Ardeleană a Turiștilor SKV
Viorel Pălici
Alergător montan
Siviu Balan
Alergător montan
Robert Hajnal
Alergător montan
Mugur Pop
Sorin Păltânea
Sorin Păltănea, inginer,65 ani, fost alpinist și speolog, participant și coorganizator al expediției “Nanga Parbat 1998” pe Peretele Rupal/Shell Route precum si participant în tura “Caucaz 1990” cu ascensiuni în Shelda, ghetarul Ushba, Elbrus
Ionuț Pătraș
Dinu Mititeanu
Dinu Mititeanu, medic, pasionat montaniard, veteran dar încă foarte activ pe munții din țară și ai altora. Fost alpinist și salvamontist, autor al unor numeroase articole și conferințe, emisiuni la radio și TV cu teme montane.
Gabriel Bularda
Alergător montan
Dana Haralambie
Sarituri schi