Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

STRONGER THAN EVER

septembrie 18 @ 19:00 - 21:00

Polonia / 72 min – Regia: ​​Marcin Jamkowsk
„Mai puternic ca niciodată” este un portret intens și intim al unui bărbat de vârstă mijlocie pasionat de aventura, care pornește într-o călătorie periculoasă prin munții Spaniei, Angliei, Greciei și Poloniei. A suferit o cădere aproape fatală în timp ce se cățăra, rupându-și zeci de oase, dar de pe patul său de spital a jurat că se va întoarce mai puternic ca niciodată. Și-a pus ochii pe cea mai grea urcare a vieții sale – o rută de calcar foarte abruptă și provocatoare numită „Andromeda” pe insula grecească Kalimnos.
Filmul este despre criză și a doua șansă în viață. Cum ne descurcăm atunci când viața ia o întorsătură bruscă.
„Stronger than Ever is an intense, intimate portrait of a passionate middle-aged man who embarks on an adventurous journey through the mountains of Spain, England, Greece and Poland. He suffered a near-fatal fall while climbing, breaking dozens of bones, but from his hospital bed he vowed to come back stronger than ever. He set his sights on the hardest climb of his life – a very steep, challenging limestone route called ‘Andromeda’ on the Greek island of Kalimnos.
The film is about crisis and second chances in life. How we deal with it when life takes a sharp turn.

Short Bio

Marcin Jamkowski este cineast, scriitor și fost redactor-șef al revistei National Geographic din Polonia. Pasionat de escaladă și scufundări, a studiat chimia, dar și-a schimbat cariera către jurnalism științific, scriind numeroase articole și realizând documentare. După ce a studiat filmul la Harvard și MIT, s-a concentrat pe expediții și explorare, participând la peste zece expediții pe cinci continente. Este membru al The Explorers Club și vicepreședinte al capitolului polonez. „Mai puternic ca niciodată” este al doilea documentar de lung metraj al său.

Company Profile

Adventure Pictures, fondată în 2007, este o companie de film documentar dedicată poveștilor de explorare, aventură și știință populară. Am realizat documentare notabile, inclusiv un film pentru Canal+ despre un alpinist în vârstă care își dorește să fie „Mai puternic ca niciodată”, o căutare de antichități subacvatice pentru TV Polonia, un documentar pentru UNESCO despre arheologi și un film despre ultima bătălie a războiului din Vietnam, filmat în Cambodgia.

Detalii

Dată:
septembrie 18
Oră:
19:00 - 21:00
Categorie Eveniment:

Organizator

Alpin Film Festival

Loc de desfășurare

Centrul Reduta
Strada Apollonia Hirscher 8
Brașov, Brasov 500025 Romania
+ Hartă Google