Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

LINIA INGERULUI / LA LIGNE DE L’ANGE

septembrie 18 @ 20:30 - 22:30

Franța / 42 min; Regia: Bertrand Delapierre
Nathan Paulin este poate cel mai desăvârșit slackliner din lume. Pasiunea sa, care s-a transformat într-o profesie, îl determină să meargă pe o panglică de 2 cm lățime, mereu în căutarea unor noi provocări de înfruntat. De mai bine de un an, camera îi urmărește pregătirea pentru ceea ce va fi, dacă va reuși, cea mai lungă traversare a a sa: 2.200 de metri pentru a se conecta la Mont Saint-Michel.

Nathan Paulin is perhaps the world’s most accomplished slackliner. His passion, which has turned into a profession, leads him to walk a 2 cm wide ribbon, always looking for new challenges to face. For more than a year, the camera follows his preparation for what will be, if he succeeds, his longest line: 2,200 metres to connect to Mont Saint-Michel.

Short Bio

Bertrand Delapierre este un regizor și cameraman francez, specializat în filme documentare de aventură și sporturi extreme. Cu o pasiune pentru alpinism și explorare, Delapierre a capturat imagini spectaculoase în unele dintre cele mai dificile și izolate medii montane. Colaborând cu sportivi de renume, a realizat documentare care evidențiază atât aspectele tehnice, cât și latura umană a expedițiilor. Stilul său cinematografic se remarcă prin autenticitate și prin modul în care reușește să transmită tensiunea și frumusețea acestor aventuri în imagini captivante. Bertrand Delapierre este apreciat pentru capacitatea sa de a aduce spectatorii aproape de acțiune, oferindu-le o perspectivă unică asupra lumii sporturilor extreme.

 

 

Detalii

Dată:
septembrie 18
Oră:
20:30 - 22:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alpin Film Festival

Loc de desfășurare

Cinema Modern
Bulevardul Griviței 65
Brasov, Brasov 500198 Romania
+ Hartă Google