Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ÎMBRĂȚISARE HIMALAYANĂ

septembrie 18 @ 18:30 - 19:30

Bulgaria / 58 min; Regia: Veliko Karachiviev

„Îmbrățișare Himalayană” (Himalayan Embrace), regizat de Veliko Karachiviev, este un scurtmetraj bulgar deosebit care ne poartă într-o călătorie emoționantă în inima Himalayei.. Într-Filmul explorează conexiunile profunde dintre oameni și natura magnifică a acestei regiuni montane. Povestea urmărește interacțiunile și transformările a două personaje care ajung să înțeleagă semnificația reală a legăturilor umane și spirituale, în timp ce se confruntă cu frumusețea și provocările impuse de peisajul montan. Cu o cinematografie spectaculoasă și o narativă introspectivă, „Îmbrățișare Himalayană” oferă o reflecție profundă asupra impactului pe care natura îl are asupra sufletului uman și despre găsirea unui sens într-un colț izolat al lumii.
Doi prieteni pornesc într-o călătorie în inima munților Himalaya, către tabăra de bază Everest. Ei speră să fotografieze frumusețea muntelui pe parcurs, dar lucurile nu decurg conform planului.
Two friends embark on a journey into the heart of the Himalayas, to Everest Base Camp. They hope to photograph the beauty of the mountain along the way, but not everything goes as planned.

Short Bio

Veliko Karachiviev este un regizor bulgar cunoscut pentru talentul său în crearea de filme ce combină narațiunea profundă cu imagini vizuale captivante. Cu o formare solidă în cinematografie și o pasiune pentru explorarea tematicilor universale, Karachiviev a reușit să se remarce în peisajul internațional al filmului. Lucrările sale, incluzând scurtmetraje și documentare, sunt apreciate pentru stilul său inovator și abordarea sensibilă a subiectelor umane și culturale. De asemenea, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a surprinde esența locurilor și oamenilor, aducând în prim-plan emoțiile și experiențele care transcend granițele culturale.

Detalii

Dată:
septembrie 18
Oră:
18:30 - 19:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alpin Film Festival

Loc de desfășurare

Cinema Modern
Bulevardul Griviței 65
Brasov, Brasov 500198 Romania
+ Hartă Google