Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

DISCOVER OLTENIA

septembrie 18 @ 17:00 - 18:30

Scurtmetrajul documentar este menit să dezvăluie frumusețea unei regiuni nu atât de cunoscute a țării; unul care deține un potențial excepțional de a aduce oamenii mai aproape de natură și unii de alții.
Filmul este rezultatul muncii lui Charlie ca ambasador al Olteniei de sub Munte, prezentând lumii întregi cele mai prețioase comori ale regiunii: rezervații naturale, situri geologice, peșteri, chei, păduri virgine, floră și faună, monumente, tradiții, comunitate locală, activități sportive și recreative în context ecoturistic.

regia Charley Ottley / 18 min

Short Bio

Charley Ottley este un regizor și documentarist britanic cunoscut pentru lucrările sale inovatoare și captivante în domeniul filmului și televiziunii. Cu o carieră marcată de documentare și proiecte de lungmetraj, Ottley este apreciat pentru abordările sale autentice și pentru capacitatea de a aduce în prim-plan subiecte relevante și fascinante. Lucrările sale sunt adesea caracterizate de o perspectivă profundă și o estetică vizuală remarcabilă, reflectând angajamentul său față de povestirea de calitate și explorarea tematicilor globale. Ottley continuă să fie o figură influentă în cinematografia contemporană, contribuind cu proiecte care informează și inspiră publicul.

Detalii

Dată:
septembrie 18
Oră:
17:00 - 18:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alpin Film Festival

Loc de desfășurare

Cinema Modern
Bulevardul Griviței 65
Brasov, Brasov 500198 Romania
+ Hartă Google