Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ALEGORIA PEȘTERII

septembrie 19 @ 19:30 - 21:30

Argentina / 80 min – Regia: José David Apel
Pedro Luca Mamani (80) este un pustnic care trăiește într-o peșteră din munții Tucumán de la vârsta de 30 de ani. Viața lui este o alchimie uimitoare între ideile sale uimitoare despre lumea exterioară și universul său natural. De-a lungul celor 4 anotimpuri ale anului, viața și gândurile sale sunt descrise într-un cadru de necrezut.
Pedro Luca Mamani (80) is a hermit who’s been living inside a cave in the Tucumán mountains since he was 30 years old. His life is an amazing alchemy between his astonishing ideas of the outside world and his natural universe. Throughout the course of the 4 seasons of the year, his life and thoughts are depicted in an unbelievable setting.

Short Bio

José David Apel este un regizor și producător de origine argentiniană, cunoscut pentru filmele sale documentare care explorează teme legate de natură și viața cotidiană. Cu o abordare sensibilă și captivantă, Apel își dedică munca capturării esenței umane și a peisajelor naturale, aducând în prim-plan povești deosebite despre oameni și medii înconjurătoare. Filmele sale sunt apreciate pentru profunzimea narativă și pentru modul în care îmbină elementele vizuale cu o explorare intimă a subiectelor prezentate.

Detalii

Dată:
septembrie 19
Oră:
19:30 - 21:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alpin Film Festival

Loc de desfășurare

Cinema Modern
Bulevardul Griviței 65
Brasov, Brasov 500198 Romania
+ Hartă Google